BIG dāvāja daudzbērnu ģimenēm iespēju piedalīties «BIG Ģimenes dienā»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BIG

Sagaidot jauno mācību gadu, AS «Baltijas izaugsmes grupa» («BIG») dāvāja daudzbērnu ģimenēm iespēju bez maksas izbaudīt ūdens priekus Līvu akvaparkā, informē Jeļena Kozlova, «BIG Ģimenes Dienas» projektu vadītāja.

Bērniem un viņu vecākiem no ģimenēm, kurās ir 4 vai vairāk bērnu bija iespēja 4 stundas bez maksas izbaudīt ūdens atrakciju parka sniegtās izklaides iespējas. Kopumā šo iespēju izmantoja ap 200 daudz bērnu ģimenes, kopā ap 900 cilvēkiem.

«BIG» līdzīgas labdarības akcijas, kuru laikā daudzbērnu ģimenēm būs iespēja bez maksas apmeklēt ūdens atrakciju parku, plāno īstenot 2 reizes gadā, radot iespēju bērniem arī no citiem Latvijas novadiem apmeklēt kādu no Latvijas ūdens atrakciju parkiem.

Pasākuma laikā visām ģimenēm tika nodrošināta iespēja arī iegūt bezmaksas fotogrāfijas kā piemiņu no Ģimenes dienas.

«BIG» īpaši vēlas pateikties sociālās palīdzības dienestiem par atbalstu pasākuma organizēšanā un ģimeņu apzināšanā. Vairāki Rīgas rajona pagasti nodrošināja arī bezmaksas transportu uz akvaparku.

Lielākā atzinība ir ģimeņu atsauksmes par šo pasākumu, lūk dažas no tām:

Ingūna Lipska, 4 bērnu māte - Redzēja raidījumu «Rīta Bums», kur tika minēts par pasākumu Līvu akvaparkā daudzbērnu ģimenēm ar 4 un vairāk bērniem. Nolēma piedalīties! Vispār šī ģimene ir ļoti aktīva – «Dziedošā ģimene» – kā viņi sevi sauc, visa ģimene ir ļoti muzikāla, bērni spēlē dažādus instrumentus un dzied.

Ingūna arī atzīmēja, ka aktīva atpūta ģimenes lokā ir ļoti vērtīga, gan veselības uzlabošanai, gan ģimenes saišu nostiprināšanai - šī ģimene jau iepriekš bija plānojusi visi kopā apmeklēt akvaparku un pateicoties BIG dotajai iespējai to izdarīt par brīvu, tagad ģimenei paliek pāri naudas līdzekļi kvalitatīvai skolas somai ar piederumiem vecākajam dēlam – tā Ingūna pateicās BIG par sniegto iespēju - uz BIG ģimenes dienu Lipsku ģimene ieradās ļoti apmierināti!
 
Valentīna Baikova, 5 bērnu māte - Uz pasākumu ieradās gandrīz pilnā pulkā - bez vecākas meitas. Visa ģimene bija ļoti apmierināti par pasākumu – bērni sajūsmā, māte stāsta, cik jautri gāja mazajiem! Valentīna arī piemetināja, ka saņemt ielūgumu bija ļoti negaidīti, bet patīkami, izteica vēlēšanos kopā ar bērniem piedalīties līdzīgos pasākumos arī turpmāk!


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu