Bijušais AP deputāts: Visvairāk tracina «eksperti», kas kritizē šo valdību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Pirms 22 gadiem 4.maijā viņš piedalījās vēstures rakstīšanā, bet pēc tam no politikas aizgāja. Bijušais Augstākās Padomes (AP) deputāts, zemnieks Andris Felss sarunā Latvijas Televīzijā izteicies par pašreizējo situācija Latvijā un politikā.

Felss sacīja, ka uz esošās valdības darbu viņš skatās daudz labāk, nekā uz tām valdībām, kuras Latviju noveda līdz krīzei.

«Vēl trakāk mani kacina, ka tie cilvēki, kas uzdodas par ekspertiem dažādos jautājumos un rāpjas televīzijas tribīnē, lai stāstītu sabiedrībai, cik nu slikta tā [Valda] Dombrovska valdība. Manuprāt, tā ir amorāla rīcība, un liecina tikai par to, kādi cilvēki kārtojuši jautājumus Latvijā,» sacīja Felss.

Bijušais AP deputāts arī ļoti labus vārdus velta savam bijušajam kolēģim, tagad Valsts prezidentam Andrim Bērziņam. «Jo ilgāk viņš ir par prezidentu, jo pozitīvāk es uz to skatos,» saka Felss.

Viņš uzskata, ka prezidentam ir laba izpratne par ekonomiskiem un sabiedriski politiskiem procesiem valstī.

«Viņam ir daudz reālistiskāka izpratne par šiem procesiem valstī. Varbūt viņš nav labākais runātājs, bet mani kā iedzīvotāju interesē ne jau tās siltās runas, bet gan darbi,» – tā bijušais AP deputāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu