Bijušais F-1 pilots Bergers cietis kalnu slēpošanas negadījumā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta pilots Gerhards Bergers cietis kalnu slēpošanas negadījumā savas dzimtās Austrijas slavenajā slēpošanas kūrortā Kicbīelē.

Kā vēsta vietējie mediji, bijušais «Ferrari» un «McLaren» komandu pilots mediķu aprūpē nogādāts pagājušās nedēļas beigās. Pēc kritiena viņš slimnīcā nogādāts ar helikoptera palīdzību.

Pašlaik 54 gadus vecais Bergers lauzis roku, kas nekavējoties tika operēta. Aģentūra APA vēsta, ka bijušais sportists no slimnīcas izrakstīts svētdien.

«Ar viņu viss ir kārtībā. Viņš ir uz atveseļošanās takas,» teikts slimnīcas paziņojumā.

Mediji vēsta, ka austrietis kritiena rezultātā atsities pret betona drenāžas cauruli.

Karjeras laikā Bergers uzvarēja desmit F-1 sacīkstēs, bet vēl 38 kāpa uz goda pjedestāla. Viņš pasaules čempionātā startēja no 1984. līdz 1997.gadam, divreiz izcīnot sezonas kopvērtējuma trešo vietu.

Kā zināms, pēc kalnu slēpošanas laikā piedzīvota kritiena jau ilgstoši komā atrodas leģendārais F-1 vāciešu pilots Mihaels Šūmahers.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu