Bijušais «Pink Floyd» dalībnieks ir veiksmīgākais koncertētājs gada pirmajā pusē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušā rokgrupas «Pink Floyd» dalībnieka Rodžera Votersa «The Wall Live» koncertturneja gada pirmajā pusē mūziķim nesusi 158 miljonu dolāru peļņu, pārspējot ilglaicīgos līderus Brūsu Springstīnu un Madonnu, vēsta mūzikas industrijas žurnāls «Pollstar».

70.gadu beigās «Pink Floyd» ierakstīja leģendāro albumu «The Wall». Kopš 2012.gada sākuma uz tam veltītās turnejas koncertiem nopirkti 1,4 miljoni biļešu visā pasaulē.

Springstīna «Wrecking Ball» turneja, kas sākās martā, ieņem otro vietu ar 79,9 miljoniem dolāru (45,9 miljoniem latu).
Šogad koncertturnejās devušies arī mūziķi Lady Gaga, «Coldplay», Madonna un Pols Makartnijs.

«Pollstar» pieļauj, ka citas zvaigznes gada otrajā pusē vēl varētu pārspēt 68 gadus veco Votersu. «Kaut arī Votersam paredzētas vēl dažas uzstāšanās, Springstīna «Wrecking Ball» turnejas beigas tik drīz vis nepienāks. Iespējams, tieši tā kļūs par gada pelnošāko koncertturneju,» raksta žurnāls.

Madonna, uz kuras koncertiem 2012.gada pirmajā pusē nopirktas biļetes 42 miljonu dolāru vērtībā, vēl uzstāsies ASV, tāpēc arī viņai ir izredzes panākt konkurentus, uzskata «Pollstar».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu