Bijušajam Čehijas vicepremjeram draud pamatīgas nepatikšanas avārijas dēļ (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lowrez, CC BY-NC-ND 2.0

Bijušais Čehijas vicepremjers, Pavels Belobradeks, braucot ar savu auto, notriecis motociklistu. Par to otrdien paziņojusi Prāgas policija. Šo informāciju apstiprinājusi arī ministra preses sekretāre.

Incidents noticis kādā vakarā Nahodas pilsētā. Motociklists guva vieglas traumas, un viņam pienākas morālā kompensācija 40 tūkstošu kronu (aptuveni 1500 eiro) apmērā. Abi ceļu satiksmes negadījumā cietušie nav bijuši dzērumā.

Vieglā automobiļa vadītājs vienā no krustojumiem nav devis priekšroku motociklistam. Sākta incidenta apstākļu izmeklēšana.

Kā vēsta čehu interneta portāls «Ceskenoviny», gadījumā, ja Belobradeku atzīs par vainīgu, viņam draud gadu ilgs cietumsods. Tāpat bijušajam ministram draud liegums vadīt automobili.

Belobradeks ieņēma vicepremjera amatu līdz tam, kad janvāra beigās Čehijā pie varas nāca jaunā premjera Boguslava Sobotkas valdība.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu