Bijušo Rūjienas domnieku policija tur aizdomās par izvarošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: European Parliament , CC licence

Policija Rūjienas domes deputātu Aigaru Birkavu (Zaļo un zemnieku savienība) tur aizdomās par savas pameitas seksuālu izmantošanu divu gadu garumā un šo darbību filmēšanu, svētdien vēstīja TV3 raidījums «Nekā Personīga».

Kratīšanu laikā deputāta mājās atrasti vairāki simti disku ar pornogrāfiska rakstura materiāliem un videotehnika.

Birkavs iepriekš dzīvojis kopā ar kādu sievieti un viņas divām meitām. Kad deputāta draudzene aizbraukusi strādāt uz Angliju, meitenes – viena pilgadīga, otra - nepilngadīga, palikusi Birkava apgādībā.

Jūnijā nepilngadīgā meita uzrakstījusi policijai iesniegumu, ka no Birkava saņemot īsziņas ar draudiem. Sākts kriminālprocess un atklājies, ka, iespējams, Birkavs otru meitu seksuāli izmantojis.

Vidzemes reģiona policijas pārvaldes priekšnieks Imants Mitrošenko apstiprina, ka notikusi izvarošana, taču izvarotā esot bijusi pilngadīgā.

Jūnija sākumā  policija deputātu arestēja viņa dzīvesvietā, bet pirms dažām nedēļām policija  Birkavu izlaidusi no cietuma.

Birkavs, sēžot cietumā, nolicis deputāta mandātu. Tagad viņš nodarbojas ar graudkopību – bijušais deputāts ir vietējā zemnieku kooperatīva «Laikmets» valdes priekšsēdētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu