Biķerniekos uz dragreisa sezonas noslēgumu tiksies Baltijas un Somijas ātrākie autosportisti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inguss Evertovskis

Svētdien 2.septembrī Biķerniekos tiksies pašas ātrākās Baltijas sporta automašīnas, lai cīnītos Latvijas un Igaunijas Dragreisa Čempionātu izšķirošajā finālā «Bridgestone Dragrace Cup 2012». Uz starta stāsies arī jaudīgākie motocikli ar «lidojošo igauni» Georgu «Korki» Leonovu vadībā, kā arī pirmo reizi šogad Rīgas publikai jaunus kaskadieru trikus rādīs Austrumeiropas «Streetbike Freestyle» čempions Jānis Rozītis, kurš tieši Biķerniekos no speciāli sagatavotas rampas veiks 15 metru lēcienu.

Svētdien Biķernieku trasē par čempionu tituliem cīnsies gan visi pašmāju līderi, gan arī Igaunijas Dragreisa Čempionāta ātrākie dragsteri un Latvijā jau iemīļotais un atraktīvais Georgs «Korke» Leonovs jeb «lidojošais igaunis» ar dragreisam speciāli pārveidoto «BMW S1000RR», kā arī somu braucēji Petri Koivuniemi un Juha Lindqvist ar «Suzuki RSX-r1000». Biķerniekus pagodinās arī igauņu «Buick Grand National» (1987) , «Pontiac Fiero» (1984), «Pontiac Firebird Trans AM» (1988), «Nissan 100 NX» (1995) un daudzas citas ļoti interesantas dragreisa sacīkšu automašīnas.

Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, kvadraciklu dragreiss, «Fantasy Park» bārmeņu šovs un «Glamorous» karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais «Rubbers» riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Skatītāju zonā «BRIDGESTONE» stendā varēs aplūkot un nofotografēties ar PRO drifta braucēja Venta Pečaka 850 zs jaudīgo 3.sērijas «BMW».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu