Biķernieku trasē notiks tradicionālais restauratoru un kolekcionāru saiets

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien,15.jūlijā, jau no agra rīta Biķernieku trasē, S.Eizenšteina ielā 2/4, Rīgā, notiks tradicionālais senlietu restauratoru un kolekcionāru saiets, kuru organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs sadarbībā ar Biķernieku komplekso spora bāzi (BKSB) un Rīgas Motormuzeju.

Jau vairāk nekā trīsdesmit gadus šādi saieti notiek Ikšķilē, bet nu jau otro gadu tas norisinās cilvēkiem ērtāk pieejamā un plašākā vietā - Biķernieku trasē uz starta-finiša līnijas. Turpat blakus atrodas atjaunotā un tikai pagājušās nedēļas nogalē atklātā trases starta-finiša māja.

Šo saietu dēvē arī par «dzelžu jeb krāmu tirgu». Tā ir iespēja ne tik vien satikt hobija biedrus, dalīties pieredzē par dažādu priekšmetu restaurāciju, bet arī mainīties un papildināt savas kolekcijas ar jauniem eksponātiem. Uz šiem tirgiem nāk arī tādi cilvēki, kas prot plašajā un neiedomājami daudzpusīgajā piedāvājuma klāstā atrast sev vērtīgu un sadzīvē noderīgu auto vai moto detaļu, gleznu, preses izdevumu, goda zīmi, medaļu, vāzi vai ko citu. Šie saieti norit zem saukļa «Savējie sapratīs!», turklāt par savējo var kļūt ikviens, kas ir atnācis uz tirgošanās placi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu