Biļetes uz Rasela Brenda komēdijas šovu jau pārdošanā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz angļu komiķa Rasela Brenda (Russell Brand) šovu, kas 22. februārī notiks Rīgas Kongresu namā. 

Biļetes uz Rasela Brenda stand-up komēdiju nopērkamas internetā «ticketpro.lv» un «Ticketpro» biļešu kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Sky&More», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Olimpia», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā, «Rimi «Alfa»», «Rimi «Galerija Azur»», «Rimi» Stirnu ielā, «Maxima XX», «Maxima XXX» informācijas centros u.c.

  • Biļešu cenas - no Ls 18.

Angļu komiķis, aktieris, dziedātājs, rakstnieks, radio un TV raidījumu vadītājs Rasels Brends Rīgā viesosies savas pasaules turnejas «Messiah Complex» ietvaros. Šajā stand-up komēdijā Rasels runā par tādām vēsturiskām personībām kā Če Gevara, Gandijs, Malkolms X, Jēzus Kristus un Hitlers. Brends cenšas izprast, kas izveidojis šīs personības par ikonām un kāpēc mums nepieciešami šādi varoņi.

«Mans šovs ir viens liels joks. Nevajag ieslīgt dziļā analīzē par tajā dzirdēto. Humors ir kā sekss - līdzko mēģināsi to analizēt, tas pārstās sniegt baudu,» priekšnesumu raksturo Rasels Brends.

Brends iemantojis popularitāti ne tikai komēdijas žanrā, viņš ir vadījis 2007. gada «Brit Awards», kā arī 2008. un 2009. gada «MTV Video Music Award» balvu pasniegšanas ceremonijas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu