Biļetes uz «Rīgas Ritmu» vasaras koncertiem jau pārdošanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākusies biļešu tirdzniecība uz festivāla «Rīgas Ritmi 2013» vasaras koncertiem no 3. līdz 6.jūlijam Rīgā, dažādās norises vietās.

Šogad, no 3. līdz 6.jūlijam, Starptautiskais mūzikas festivāls «Rīgas Ritmi» klausītājiem piedāvā plašu džeza un pasaules mūzikas programmas klāstu.

Apmeklētājiem tiek piedāvāti vairāki koncerti Rīgas Kongresu namā, Atpūtas parkā «Egle», Kalnciema Kvartālā, Origo Summer Stage, kā arī - festivāla nakts koncerti uz kuģīša «Misisipi».

«Rīgas Ritmi 2013» vasaras lielākie koncerti notiks no 4. līdz 6. jūlijam Rīgas Kongresu namā:

  • 4.jūlijā, plkst. 19:00 Robert Glasper Experiment /ASV/ un Somi /ASV/;
  • 5.jūlijā, plkst. 19:00 Medeski Martin & Wood /ASV/ un Butterscotch /ASV/;
  • 6.jūlijā, plkst. 19:00 Diane Schuur /ASV/!

Šogad klausītājus priecēs arī vairāki bezmaksas koncerti: festivāla atklāšanas koncerts 3.jūlijā Origo Summer Stage, kā arī – koncerti Atpūtas parkā «Egle» un «Rīgas Ritmiem» pavisam jaunā norises vietā – Kalnciema Kvartālā!

Arī šogad «Rīgas Ritmi» piedāvā «SUPERBIĻETI» - unikālu iespēju apmeklēt festivāla koncertus ar 50% atlaidi. Pērkot šo biļeti, skatītājs iegūst vienu sēdvietu uz visiem festivāla koncertiem VIP zonā. «SUPERBIĻETE» festivāla laikā dod iespēju apmeklēt visus Kongresu namā notiekošos koncertus vai dubultkoncertus.

  • Biļetes nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un mājas lapā: «bilesuserviss.lv».

Vairāk informācijas par īpašajām atlaidēm meklēt «rigasritmi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu