«BIO2YOU» – Zīmols ar kvalitāti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Š.g. jūlijā iznāca «DOUGLAS» veikalu tīkla katalogs, kurā ir liels raksts par «Bio2you». Aicinām arī Tevi ielūkoties šajā rakstā!

Ja vēl nezini, «Bio2you» ir Latvijas organiskas kosmētikas zīmols, ko daudzi jo daudzi klienti daudzviet pasaulē jau atzinuši par ļoti kvalitatīvu un labu atradumu.

«Kad pirms diviem gadiem tika izveidots «Bio2you», mēs cerējām, ka šis zīmols būs ne tikai kosmētikas pazinēju plauktos un ceļojumu somiņās, bet arī sirdīs, un tā arī notika», saka «Bio2you»  līdzīpašniece un idejas autore Rita Stražinska. Ambiciozi? Jā. Reāli? Jā, jo Rita ir spējusi apvienot divas ļoti būtiskas lietas – augstu kvalitāti par adekvātu cenu. «Tāpat kā ikviena no mums, es izmēģināju neskaitāmas kosmētikas līnijas, tiecoties atrast sev TO ĪSTO, kas atbilstu visām manām prasībām. Es iedziļinājos sastāvdaļās, apguvu to latīniskos nosaukumus, izpētīju sastāvdaļu daudzumu konkrētā produktā un to ietekmi uz lietotāju līdz sapratu, ko vēlos. Un te nu tā ir – smiltsērkšķu eļļu saturoša augstākās kvalitātes kosmētika «Bio2you», atzīst Rita.

Zīmols ar kvalitāti.

Ceļš augšup ir bijis gana straujš – jau šobrīd «Bio2you» organiskā kosmētika iekarojusi savu atbalstītāju loku 12 valstīs. Tā pamatā ir atziņa, ka jāsavieno inovatīvais ar pieredzi – ja zīmols un tā koncepcija ir radīta Latvijā, tad pats produkts tiek ražots, sadarbojoties ar partneriem Eiropā, kuriem ir desmitiem gadu pieredze kosmētikas ražošanā. «Ir ļoti svarīgi, lai produkts atbilstu visaugstākajām kvalitātes prasībām, un bez pieredzes to panākt ir faktiski neiespējami. Tas attiecas gan izvēloties kosmētikas sastāvdaļu piegādātājus, gan uz komponentu savstarpējo saderīgumu, gan ražošanas procesiem un tehnoloģijām, pārbaudēm un testiem laboratorijās un ļoti, ļoti daudz sīkākām lietām, kas garantē nemainīgu kvalitāti, bet kļūst saprotamas tikai strādājot ilgus gadus», skaidro Rita.

Dabīga kosmētika dzīvi mīlošajiem

No savas dzimšanas brīža «Bio2you» ir tikusi veidota kā augstas kvalitātes ādas kopšanas līnija, kas būtu piemērota arī jūtīgai ādai. Smiltsērkšķis ir tas, kas padara šo kosmētikas līniju sevišķu. «Bio2you» ir viens no tiem uzņēmumiem, kas padarījis smiltsērkšķi par veselīga dzīvesveida simbolu Latvijā. Pateicoties «Bio2you» kosmētikai, smiltsērkšķis kļūst arvien atpazīstamāks Lielbritānijā, bet ASV to popularizē viens no slavenākajiem ārstiem ar leģendāru slavu – «Dr.Oz.»

Un tas ir saprotams, jo smiltsērkšķis satur 190 aktīvās vielas, ieskaitot daudzus antioksidantus, 18 aminoskābes, 14 vitamīnus, provitamīnus, omega 3, omega 6, omega 7, omega 9, un daudzas citas vērtīgas vielas, kas atjauno šūnas, novērš vecuma izraisītas slimības, utt. Līdztekus citam, smiltsērkšķis ir apbrīnojams enerģijas atjaunotājs. Tāpēc, lietojot «Bio2you» smiltsērkšķu kosmētiku, noteikti ieteicams dzert arī «Bio2you» smiltsērkšķu sulu, lai «jūsu acis mirdzētu un seja starotu jau no iekšpuses, bet kosmētika tikai palīdzētu jums izskatīties labāk,» iesaka Rita

«Bio2you» produkti

·         Vērtīgā un veselīgā smiltsērkšķu sula

·         Organiskā smiltsērkšķu kosmētikas līnija ar 13 dažādiem produktiem

·         Organiskā bērnu kosmētika ar 8 dažādiem produktiem

·         Dzeltenā (neorganiskās kosmētikas) līnija ar 3 produktiem

Organiskās kosmētikas līnijā ietilpst organisks smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm, Omega 3-6 serums-antidepresants, atjaunojošs serums, sejas attīrītājs, toniks, barojošs smiltsērkšķu krēms ar pantenolu, atjaunojošs krēms ar hialuronskābi, mirdzuma maska ar hialuronskābi, pieprasītais organiskais paštonējošais losjons un citi produkti.Visi šie produkti ir pilnīgi dabīgi, nesatur krāsvielas un dzīvnieku izcelsmes produktus. Tiem ir unikāls sastāvs, un pats svarīgākais - «Bio2you» kosmētikas sastāvā nav ādai tik kaitīgais alkohols. Lai gan izmantot alkoholu kā konservantu ir lētāk, «Bio2you», atbilstoši savai kvalitātes politikai, kā konservantus izmanto tikai īpašas, dārgas dabīgas eļļas, ekstraktus un bioloģiski aktīvas vielas, kas nekaitē ādai.

Organiskās kosmētikas līnija iedalīta vecuma grupās, un viena produktu grupa satur produktus ar pretnovecošanās īpašībām. Kosmētikas sastāvā esošais dabīgais Botoxa aizvietotājs Argireline un hialuronskābe liecina par efektīvu komponentu un modernas platformas klātbūtni.

Ekspertu viedoklis:

Dermatoloģe Kristīne Azarjana: ««Bio2you» Organiskā smiltsērkšķu kosmētika ir labi pārdomāta un augstvērtīga. Tās unikālais sastāvs veidots, apvienojot dabas un zinātnes iegūtas ādu atjaunojošās sastāvdaļas. Organiskā izcelsme un izcilais sastāvs ir ļoti labi piemērots, lai risinātu mūsdienu ādas problēmas, ko rada vides piesārņojums un stress. Neuzbāzīgā smarža, lieliskā tekstūra un modernais sastāvs atbilst lielākai daļai mūsu pacientu vēlmēm un vajadzībām.»

Jaunie produkti un attīstība

Kosmetologi skaistumkopšanas salonos jau iecienījuši organisko «Bio2you» kosmētikas klāstu, un pēc kosmetologu pieprasījuma, «Bio2you» radīja arī 3jaunus organiskus produktus: skrubi, ķermeņa jogurtu un roku krēmu. Tomēr ar to jaunu produktu attīstība nebeidzās. «Attīstoties un paplašinot Bio2you piedāvāto produktu klāstu, mēs nolēmām radīt ādas kopšanas līdzekļus bērniem, kas ne tikai rūpētos par viņu pašsajūtu, bet būtu arī draudzīgi ādai un veselīgi,» stāsta «Bio2you» līdzīpašniece Rita Stražinska, kas pati ir divu meitu māmiņa.

«Veselības centrs 4» Dr. Linda Kapteine atzina: «Rūpējoties par mūsu bērna ādu, ir svarīgi tai, labu gribot, nekaitēt un kopšanā lietot Latvijas mainīgajam klimatam piemērotus un drošus līdzekļus. «Bio2you» bērnu ādas kopšanas līdzekļi jau no pirmā dzīves gada palīdz ādai būt veselai, aizsargājot to no iekaisuma, no sausuma un kaitīgiem ārējiem apstākļiem, pateicoties savam bagātam dabisku vielu sastāvam.»

Dārta Daneviča kļuvusi par Bio2you skaistuma vēstnesi 2012.gadā.

«Dārta ir jauna un daudzsološa latviešu aktrise, kas īsā laikā strauji kļuvusi populāra. Šeit saskatām līdzību ar «Bio2you». Dārta kā personība ir ļoti nobriedusi, pieaugusi ar milzīgu atbildības sajūtu, vienlaicīgi saglabājot milzīgu devu gaišuma un dzīvesprieka. Tieši tādu redzam arī savu kosmētiku: atbildīgu, taču arī vieglu un priecīgu. Mums ir milzīgs prieks, ka Dārtai patīk «Bio2you» un viņa var nest mūsu vārdu cilvēkos. Pārsteidzoši bija tas, ka Dārta bija jau atklājusi un ikdienā lietojusi «Bio2you» pirms mēs viņai piedāvājām sadarbību,» atklāj Rita.

DārtaDaneviča: «Ne mirkli nešaubīdamās, piekritu kļūt par «Bio2you» skaistuma vēstnesi, jo «Bio2you» vērtības man šķiet ļoti tuvas. Esmu PAR dabisko un PAR dabas izmantošanu skaistuma un veselības kopšanā un uzturēšanā. «Bio2you» produkti mani uzrunāja tieši to sastāvā esošo smiltsērkšķu dēļ. Man ļoti garšo smiltsērkšķu sula, lietoju to bieži un lielos daudzumos, tā ir tikpat tonizējoša kā kafija, bet možā sajūta saglabājas daudz ilgāk.

Mans favorīts ir «Bio2you» organiskais Omega 3-6 ādas serums. Tā kā ikdienā man nākas lietot daudz kosmētikas (gan teātrī, gan televīzijā), visvairāk manai ādai pietrūkst svaiguma sajūtas, viegluma. Un šis serums man to sniedz. Uzklājot to, šķiet, ka āda kļūst patīkami gluda, maiga un elpo. It kā tā ievilktu gaisu pēc ilgi aizturētas elpas. Lieliska sajūta. Tieši tādēļ jāatzīst, ka lietoju šo serumu pat biežāk, nekā tas būtu nepieciešams Patīkamās, veldzējošās sajūtas dēļ.

Vēl viens produkts, kurš ieguvis manu uzticību un simpātijas, ir organiskais krēms ar pantenolu. Krēma smarža nav nedz samākslota, nedz pārsātināta vai izskaistināta. Tā ir neierasta tieši tās dabiskuma dēļ. Pietiek pirms ikdienas darbiem uzklāt šo krēmu, un, šķiet, ka kāds gabaliņš lauku pļavas ir noslēpts turpat kabatā. Mana āda ir ļoti kaprīza un tai nav viegli izpatikt. Taču šis krēms to nomierina un stiprina, ļaujot izturēt kārtējo darba dienu zem kosmētikas kārtas.»

No 4-8.jūlijām Galactico organizēto «Trekno dienu» ietvaros, visai «Bio2you» kosmētikai 20% atlaide (t/c Alfa, t/c Galerija Centrs, t/c Mols, t/c Origo)!

Uz tikšanos!

www.bio2you.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu