«Biolars»/«Jelgava» smagā cīņā sasniedz finālu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: volejbols.lv

Pēdējo divu sezonu spēcīgākā komanda «Biolars»/«Jelgava» šodien smagā cīņā sasniedza Latvijas volejbola čempionāta finālu.

Pusfināla sērijas izšķirošajā, piektajā, mačā Jelgavas klubs ar 3-2 (29:27, 33:31, 17:25, 21:25, 15:12) izbraukumā pieveica savus principiālos konkurentus «Poliurs»/«Ozolnieki. Līdz ar to pagājušā gada finālsērijas atkārtojumā «Biolars»/«Jelgava» triumfēja ar rezultātu 3-2.

Pirmajos divos setos ļoti grūtās cīņās uzvarēja jelgavnieki, bet nākamajos divos pārsvaru bija mājinieki. Izšķirošajā, piektajā setā saspringta cīņa turpinājās līdz 8:8, bet pēc tam nelielu pārsvaru ieguva «Biolars»/«Jelgava» izcīnot panākumu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 20 punktiem bija Andrejs Baburovs, bet pa 17 punktiem pievienoja Edgars Baiks un Karlis Pauls Levinskis. Ozolniekiem pa 25 punktiem guva Gatis Garklāvs un Raimonds Vilmanis, bet ar 14 punktiem atzīmējās Armands Āboliņš.

Kā ziņots, šajā sērijā pirmajos divos mačos uzvarēja «Biolars»/«Jelgava», bet pēc tam pie diviem panākumiem pēc kārtas tika arī Ozolnieku klubs.

Latvijas čempionāta finālā «Biolars»/«Jelgava» tiksies ar RTU/«Robežsardze» spēlētājiem, kuri pusfinālā ar 3-1 pieveica Daugavpils Universitātes» vienību.

Pērn par Latvijas čempioni otro gadu pēc kārtas tika kronēta «Biolars»/«Jelgava», kas finālā pārspēja «Poliurs»/«Ozolnieki» komandu.

Savukārt šosezon no Latvijas klubiem Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - «Schenker» līgas - turnīrā vissekmīgāk startēja RTU/«Robežsardze», kas ierindojās trešajā vietā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu