Birks: vandaļiem jāpiespriež sabiedriskais darbs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Domes priekšsēdētājs Jānis Birks (TB/LNNK) uzskata: tiem, kuri nespēj apvaldīt savas emocijas, bojājot sabiedrisko transportu un sabiedriskā transporta pieturvietas, būtu jāpiespriež piespiedu sabiedriskais darbs, portālu «Apollo» informēja Rīgas Domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

«Pusaudži, kuri vakar sabojāja tramvaju, acīmredzot nezina, ka viņi bojā mantu, par kuru ar saviem nodokļiem samaksājuši viņu vecāki. Liekot viņiem tīrīt autobusus, trolejbusu un tramvajus, ieguvums būtu gan «Rīgas satiksmei», gan pašiem jauniešiem — varbūt tas liktu viņiem aizdomāties, pirms nākamreiz ienāktu prātā izstrādāt ko līdzīgu. Pilsēta ik gadu spiesta tērēt nozīmīgas naudas summas, lai tikai atjaunotu sabiedrisko transportu, salauztos soliņus, sasistās laternas vai apzīmētās sētas un ēku sienas. Mēs nekad netiksim pie sakoptas pilsētas, ja paši to demolēsim un piemēslosim. Diemžēl ir pietiekami daudz rīdzinieku, kuri ar savu piemēru pilsētas viesiem būtībā dod zīmi — pie mums šādi ir pieņemts, varat darīt tāpat,» norāda Birks.

otrdien pieci jaunieši izdemolēja 10. maršruta tramvaju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu