Birzulis pieļauj pāra Jānis Šmēdiņš/Samoilovs izveidi (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas pludmales volejbolistu Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis pastāstījis par volejbolistu iespējamo škiršanos un spēlēšanu ar jauniem partneriem.

Intervijā «Latvijas Avīzei» Birzulis saka: «Vēl jau viens turnīrs mums jānospēlē, pēc tam runāsim. Pārmaiņas reizēm ir vajadzīgas, spēlējot dažādos pāros, uzlabojas meistarība. Jautājums: kas notiek tad, ja spēle neaiziet? Vai spējam atgriezties iepriekšējās pozīcijās? Tas ir ļoti būtiski. Es jau vairākkārt esmu teicis, ka mans pāris nav sevi izsmēlis, dažās niansēs reāli varam progresēt. Pa īstam savu spēli viņi parādīja tikai pēdējās trīs nedēļās. Būtu labi, ja šo gaisotni abi noturētu līdz nākamā gada pasaules čempionātam. Es gribētu, lai tā notiktu, un turpmāk varētu arī eksperimentēt, bet līdz nākamo olimpisko spēļu kvalifikācijas pirmajai dienai gan jāpieņem konkrēti lēmumi,» norāda treneris, no kura teiktā var secināt, ka varētu tapt jauns pāris - Jānis Šmēdiņš/Aleksandrs Samoilovs.

«Nav ko slēpt – Jāņa un Sašas tēvi tikušies ne vienu reizi vien, acīmredzot jau ne par meitenēm runāja, bet gan par iespēju nākotnē sadarboties. Tas gan bija pirms mūsu pēdējiem panākumiem. Slikts pāris tas noteikti nebūtu, pietiekami jaudīgs, tehnisks. Par to, kāda būtu psiholoģiskā saderība un cik ilgi viņi varētu kopā spēlēt, man grūti spriest. Bet šķiet, ka mēģinājums būs,» secina Birzulis.

Jau ziņots, ka Mārtiņš Pļaviņš ar Jāni Šmēdiņu Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļas, bet aizvadītajā nedēļā duets triumfēja Pasaules kausa posmā.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu