Bjerndālens: Martēns Furkāds ir šī brīža labākais biatlonists pasaulē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šī brīža labākais pasaules biatlonists ir francūzis Martēns Furkāds, uzskata leģendārais norvēģis Ūle Einārs Bjerndālens.

Šī mēneša sākumā Vācijas pilsētā Rūpoldingā notikušajā pasaules čempionātā Furkāds izcīnīja trīs zelta medaļas, triumfējot sprinta, iedzīšanas un masu starta distancēs.

«Martēns Rūpoldingā bija ļoti spēcīgs. Viņš bijis spēcīgākais biatlonists visu ziemu, tāpēc apliecināja savu pārākumu pasaules čempionātā,» intervijā «RMC Sport» stāstīja Bjerndālens. «Furkāds aizvada savu labāko sezonu. Izcīnīt trīs zelta medaļas pasaules čempionātā ir neticami.»

«Pašlaik Furkāds ir labāks par mani. Viņš ir labākais pasaulē, tomēr es vēl atgriezīšos un cīnīšos ar viņu,» uzsvēra 38 gadus vecais Bjerndālens, kurš pasaules čempionātā tika pie zelta gan jauktajā stafetē, gan vīriešu stafetē.

Šīs sezonas Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā pašlaik līderis ar 970 punktiem ir Martēns Furkāds, bet Bjerndālens ar 527 punktiem ir 11. vietā.

Pasaules kausa sezona šajā nedēļas nogalē noslēgsies ar devīto posmu, kas risināsies Krievijas pilsētā Hantimansijskā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu