BK «Ventspils» tiek galā ar BBL līderi «Šiauliai»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Latvijas komanda «Ventspils» Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas regulārā čempionāta spēlē sestdien savā laukumā ar rezultātu 96:87 (21:31, 26:21, 24:18, 25:17) uzvarēja turnīra līdervienību «Šiauliai» no Lietuvas.

Pirmās divas ceturtdaļas nedaudz veiksmīgāk aizvadīja «Šiauliai» komanda, kurai pēc pirmās ceturtdaļas bija desmit punktu pārsvars (31:21), bet pēc puslaika viesi bija vadībā ar 52:47.

Arī gandrīz visu trešo ceturtdaļu «Šiauliai» basketbolisti saglabāja nelielu vadību, bet minūti un 40 sekundes pirms tās beigām «Ventspils» pirmo reizi mačā izvirzījās vadībā ar 67:65. Cīņas noslēdzošajā ceturtdaļā sekmīgāk spēlēja jau mājinieki, kuri iekrāja septiņu punktu pārsvaru, kas tika nosargāts līdz mača beigām.

Rezultatīvākais «Ventspils» komandā bija Stīvens Grejs, kurš guva 26 punktus, Ronalds Zaķis izcēlās ar 18 punktiem, bet 14 punktus iekrāja Sems Vilards.

Savukārt «Šiauliai» labā 21 punktu guva Kemerons Longs.

Abas komandas savā starpā tikās arī pagājušā gada novembrī Šauļos, kad «Ventspils» piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 75:77.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā «Ventspils» ar deviņām uzvarām 15 aizvadītajās spēlēs joprojām ieņem piekto vietu, bet «Šiauliai» komanda ar 11 panākumiem 13 mačos atrodas saglabāja līderpozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu