«Blackburn Rovers» vēlas iegādāties Aleksandru Cauņu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Anglijas Premjerlīgas klubs «Blackburn Rovers» apsver iespēju parakstīt līgumu ar Latvijas izlases malējo pussargu Aleksandru Cauņu, vēsta britu laikraksts «The Times».

«Blackburn Rovers» komandas galvenais treneris Pols Inss gatavojas tuvākajā laikā Cauņu pārbaudīt un pozitīva iespaida gadījumā janvāra transfēru logā parakstīt līgumu ar latviešu pussargu. Kluba vadība uzskata, ka Cauņa labās malas pussarga pozīcijā būtu lētāka alternatīva Žermēnam Penantam no «Liverpool FC».

Jau ziņots, ka 20 gadu vecais pussargs, kurš patlaban pārstāv Rīgas «Skonto», pēdējā gada laikā atrādījies trim citiem Premjerlīgas klubiem: Londonas «Chelsea», «Fullham FC» un «Sunderland FC».

«Blackburn Rovers» pašlaik Premjerlīgas kopvērtējumā ar 13 punktiem 16 spēlēs ieņem priekšpēdējo 19. vietu, turklāt pēdējās desmit spēlēs «Blackburn Rovers» nav ticis pie uzvarām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu