«Blackpool» atrādīsies arī Pāvels Šteinbors

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas Pirmās līgas čempionāta komandai «Blackpool FC» uz pārbaudes laiku pievienosies arī FK «Jūrmala» vārtsargs Pāvels Šteinbors, aģentūrai LETA apstiprināja kluba direktors Normunds Malnačs.

22 gadus vecais Šteinbors uz nedēļu ilgu pārbaudes laiku ieradīsies jau šomēnes. Atgādinām, ka «Blackpool» uz pārbaudes laiku nākamā gada sākumā pievienosies arī FK «Ventspils» vārtsargs Andris Vaņins un uzbrucējs Andrejs Butriks. «Mūsu komandā ir trīs vārtsargi, no kuriem tikai viens Pols Račubka ir laba līmeņa. Vēlamies šo pozīciju nostiprināt,« skaidro Malnačs. «Ja mums izdosies vienoties ar Vaņinu, tad viņš uzreiz konkurēs ar Račubku, bet, ja vienosimies arī ar Šteinboru, tad, visticamāk, viņš to varēs darīt kaut kad vēlāk. Par Šteinboru ir labas atsauksmes, un mēs vēlamies spēlētāju audzināt,» norāda kluba direktors.

«Galavārds pieder trenerim, nosakot, kurus spēlētājus ņemam. Šajā laikā parasti atrādīties ierodas daudzi futbolisti. Mums šobrīd, pirmkārt, ir nepieciešams papildināt uzbrukuma līniju, jo aizsardzība ir ļoti laba un arī vārtsargs ir stabils, taču uzbrukums ir vājš. Iespējams, komandai pievienosies arī kāds pussargs,» atklāj Malnačs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu