«Blitze» dzimšanas dienā piedāvā klausītājiem jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tas mirklis ir pienācis! «Blitze» svin savu 3 gadu jubileju, jo ir pagājuši tieši trīs gadi kopš grupa «Blitze» parādījusi sevi plašākam klausītāju pulkam, laižot klajā savu pirmo singlu «Bibliotekārs», kura radīšanas procesā piedalījās arī M. Freimanis. 

«Bibliotekārs», pateicoties mūsu producentam Midim un Mārtiņam, ir bijis grupai viens no pirmajiem un svarīgākajiem atspēriena punktiem. Šo trīs gadu laikā esam izlaiduši dažus radio singlus, no kuriem daļa pabijusi Latvijas ietekmīgāko dziesmu topos, esam piedalījušies Eirovīzijas nacionālajā dziesmu atlasē, snieguši daudz patīkamus koncertus, strādājuši studijā pie daudz jaunām dziesmām, piedalījušies šovā Okartes skatuve, kā arī nesen esam aizsākuši klipa filmēšanu jaunai «Blitze» dziesmai «To Kā Nav», kura visdrīzāk kopā ar klipu savu pirmo elpas vilcienu ievilks nākamgad.

«Blitze» ir centīgi pastrādājusi arī šoruden, lai saviem klausītājiem grupas jubilejā varētu uzdāvināt jaunu dziesmu «Kamēr zeme griezīsies».

«Kamēr zeme griezīsies»

Savukārt, dzimšanas dienu un jaunā singla svinību koncerti, kuros noteikti sanēs arī «Kamēr zeme griezīsies» paredzēti:
16.11 – Jelgavā (Studentu dienas)
19.11 – Līvānos («Moonlight club»)
24.11 – SWH Radio bīne («Pie Labvēlīgā tipa»)
25.11 – Rīga (LMA Studentu klubs)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu