Blūmam četri punkti pret Madrides «Real»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Spānijas čempionāta spēlē sestdien četrus punktus guva latviešu saspēles vadītājs Jānis Blūms, bet viņa pārstāvētā Bilbao «Bizkaia» komanda ar 72:76 (14:21, 18:15, 20:22, 20:18) izbraukumā piekāpās līdervienībai Madrides «Real».

Blūms šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 29 sekundes, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un abus soda metienus, bet garām grozam raidot vienīgo izmesto tālmetienu. Vēl latvietis izcīnīja divas bumbas zem groziem un nopelnīja septiņus efektivitātes koeficienta punktus.

Kopvērtējumā pēc šī mača «Bizkaia» komanda ar 11 uzvarām 20 spēlēs saglabāja astoto vietu, bet «Real» ar 17 panākumiem 20 mačos ir pirmajā pozīcijā.

Svētdien kārtējo maču aizvadīs arī cita latviešu saspēles vadītāja Kristapa Valtera pārstāvētā «Fuenlabrada» komanda, kas izbraukumā spēkosies ar Malagas «Unicaja». Kopvērtējumā «Fuenlabrada» ar 11 uzvarām 19 spēlēs pašlaik ieņem sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu