Blūmam seši punkti un panākums Madridē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Spānijas ACB līgas čempionāta spēlē sestdien sešus punktus guva Latvijas izlases basketbolists Jānis Blūms, bet viņa pārstāvētā Bilbao «Gescrap BB» ar 71:69 (18:26, 17:7, 20:19, 16:17) izbraukumā pieveica Madrides «Asefa Estudiantes».

Blūms laukumā pavadīja nepilnas 12 minūtes, realizējot divus no četriem trīspunktu metieniem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kas deva sešus efektivitātes koeficienta punktus.

Vēlāk sestdien savu kārtējo maču aizvadīs Riharda Kuksika pārstāvētā «Valencia Basket», bet vēl viena latvieša Kristapa Valtera pārstāvētā komanda Malagas «Unicaja» spēlēs svētdien.

Šobrīd kopvērtējumā «Valencia Basket» ar 13 uzvarām 24 spēlēs ieņem piekto vietu, «Unicaja» komanda, kas pēdējās septiņās ACB spēlēs tikusi vien pie vienas uzvaras, ar 13 panākumiem ir septītajā pozīcijā, bet «Gescrap BB» ar 13 uzvarām 25 mačos ieņem devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu