Blūmam un «Gescrap BB» piektā uzvara pēc kārtas Spānijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Piekto uzvaru pēc kārtas Spānijas ACB līgas čempionāta spēlē šodien izcīnīja Jāņa Blūma pārstāvētā pagājušās sezonas vicečempione Bilbao «Gescrap BB», kas ar 89:77 savā laukumā uzvarēja Valjadolidas «Blancos De Rueda» komandu.

Blūms maču iesāka savas komandas sākumsastāvā, tomēr laukumā pavadīja tikai nepilnas astoņas minūtes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem, bet grozam garām raidot divus tālmetienus, kā arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr kārtējo zaudējumu piedzīvoja Kristapa Valtera pārstāvētā Malagas «Unicaja», kas ar 77:86 izbraukumā piekāpās «UcAM Murcia».

Valters nospēlēja nepilnas 12 minūtes, kuru laikā guva deviņus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem, vienu no trim tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

Riharda Kuksika pārstāvētā «Valencia Basket» komanda šajā nedēļas nogalē neaizvada ACB spēli, jo Krievijā piedalās Eiropas kausa finālturnīrā.

Kopvērtējumā pēc šiem mačiem «Gescrap BB» ar 17 uzvarām 29 aizvadītajās spēlēs pakāpās uz ceturto vietu, «Valencia Basket» ar 16 panākumiem 28 spēlēs ir pozīciju zemāk, bet «Unicaja» kontā ir 14 panākumi, kas dod devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu