Blūms apstiprina dalību izlasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas basketbolists Jānis Blūms par aizvadīto sezonu Spānijā ir ļoti gandarīts un atzīst, ka zaudējums finālā un izcīnītās sudraba medaļas jāvērtē kā ieguvums.

Spānijas ACB līgas čempionātā «Bizkaia» basketbolisti finālsērijās trešajā mačā savā laukumā ar 55:64 zaudēja Barselonas «Regal», visā sērijā piedzīvojot zaudējumu ar 0-3.

«Var teikt, ka esmu gan zaudējis zelta medaļas, gan arī izcīnījis sudrabu. Abi apgalvojumi būs pareizi,» tā LTV raidījumam «Sporta Studija» sacīja basketbolists.

«Bija iespēja finālā aizķerties, bet Barselonas «Regal» komanda tomēr bija pussolīti priekšā. Kopumā esmu apmierināts ar sezonu, klubs ir izcīnījis vietu Eirolīgā. Svinības būs gan te, gan Latvijā,» ar humoru atbildēja Blūms.

Tāpat basketbolists apstiprināja, ka pievienosies Latvijas izlasei. «Domāju, ka noteikti spēlēšu izlasē. Varbūt Bagatskis iedos vairāk atpūtu, sezona bija gara un jūnijā vēl aizvadīju spēles,» uzsvēra saspēles vadītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu