Blūms neiegūst atzinību balsojumā par VBL labāko rezervistu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvietis Jānis Blūms nav ieguvis atzinību balsojumā par VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) regulārā čempionāta labāko rezervistu jeb sesto laukuma spēlētāju, vēsta līga.

Kazahstānas čempionvienības «Astana» pārstāvis tika izvirzīts šīs nominācijas izšķirošajam balsojumam, tomēr tajā lielāko atbalstu ieguva Maskavas apgabala «Himki» komandas amerikāņu uzbrucējs Džeimss Ogastīns.

Žūrijas komisiju veidoja septiņi basketbola speciālisti, starp kuriem bija arī latvietis Armands Krauliņš. Ogastīns ieguva trīs no septiņām balsīm, bet Blūms tika pie vienas.

Vēl uz šo balvu kandidēja Maskavas CSKA komandas serbu centrs Nenads Krstičs un Renalds Seibutis no Lietuvas kluba Viļņas «Lietuvos rytas».

Uz citām turnīra individuālajām balvām Latvijas basketbola pārstāvji nepretendē.

«Astana» komanda spēja par vienas uzvaras tiesu apsteigt Latvijas čempionvienību «VEF Rīga» un pārvarēt sacensību grupu turnīru, bet astotdaļfinālā to gaida spēkošanās ar «Ņižņij Novgorod» vienību no Krievijas. Blūms 17 spēlēs guva vidēji 10,6 punktus, izcīnīja 2,0 atlēkušās bumbas un veica 1,9 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu