BMW izstrādājis jaunu tūrisma izbraucienu automobili (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktīvās koncepcijas BMW tūrisma izbraucienu automobilis «BMW Concept Active Tourer Outdoor» tiks demonstrēts Fridrihshāfenes izstādē, atklājot jaunu veidu, kā premium kompaktklases automobiļu segmentā salona telpu var prasmīgi izmantot saistībā ar sporta un izklaides aktivitātēm.

Konceptautomobilis piedāvā risinājumus, kuros ir izmantota jauna pieeja, savienojot sporta estētiku un stilu ar ilgtspējīgu piedziņas tehnoloģiju un saglabājot automobiļa kompaktos izmērus un funkcionalitāti. Apkārtējai videi draudzīga, pieslēdzama hibrīda piedziņas sistēma, kas apvieno iekšdedzes dzinēju ar elektrodzinēju, lai ļoti īpašā veidā nodrošinātu enerģijas piegādi, nodrošina maksimālu efektivitāti.

Kompakti izmēri, sportisks dizains ar piesātinātiem salona telpas līmeņiem. Maināmi bagāžas nodalījumi, kas paredzēti sporta un izklaides piederumu novietošanai.

Šķērseniski uzstādīts 1,5 litru benzīna dzinējs ar priekšējo riteņu piedziņu. Jaunajā pieslēdzamajā hibrīda (PHEV) piedziņas koncepcijā elektrodzinēja priekšrocības ir ļoti efektīvi apvienotas ar parasto iekšdedzes dzinēju atribūtiem.

Ekskluzīvs ārējais krāsojums «Gold Race Orange» krāsā akcentē aktīvās koncepcijas BMW tūrisma izbraucienu automobiļu sportisko izskatu.

Nesošā sistēma diviem velosipēdiem (integrēta salonā) un citas prasmīgi darinātas detaļas padara aktīvās koncepcijas BMW tūrisma izbraucienu automobili par lielisku sabiedroto aktīvā sporta veidu entuziastiem.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu