BMW savā jubilejas motociklā apvieno dažādus laikmetus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.press.bmwgroup.com

Pirms 90 gadiem «BMW» rūpnīcu atstāja pirmais uzņēmumā ražotais motocikls. Apaļajai jubilejai par godu «BMW» radījis motociklu, kurā apvienotas dažādu laikmetu tradīcijas, ziņo portāls «Autozeitung.de»

Izstrādājot jubilejas modeli «R nine T» «BMW» inženieri centušies motocikla dizainā saglabāt klasiskas detaļas. Divriteņu spēkratam ir tradicionāli metāla spieķu riteņi, motociklu virs priekšējā riteņa rotā klasisks apaļais lukturis un tā motors ir atstāts bez pārsega. Arī izpūtējam, kurš izvietots kreisajā pusē, jāatgādina jaunā modeļa kādreizējie priekšgājēji.

Līdzīgi kā «BMW» pirmajam motociklam «R 32»arī «R nine T» motora pamatā ir divcilindru «boxer» dzinējs. Taču šodien tā jauda ir 110 zirgspēki, toreizējo 8,5 zirgspēku vietā. Papildus klientam tiek piedāvāts plašs individuālu detaļu klāsts. «BMW» izdevies izveidot lielisku saikni starp pagātni un tagadni, jubilejas modeli atzinīgi novērtē portāls.

«R nine T» ir aprīkots ar sešu ātrumu pārnesumkārbu un 100 km/h sasniedz 3,6 sekundēs, tā maksimālais ātrums pārsniedz 200 km/h. Tirgū tas nonāks 2014. gada pavasarī, tā cena būs sākot no 14 500 eiro.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu