BMW vadītājs, kurš ar auto taranēja sienu, iespējams, bijis narkotiku reibumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Biju aculiecinieks [s:33092] notikumam ([s:33093]). Spēkrats nebija zaudējis kontroli. Kontroli bija zaudējis tā vadītājs.

Vispirms uz Čaka/Matīsa ielas krustojuma, kaucot riteņiem un tīši gāzējot, BMW taranēja vairākus auto (tajā skaitā gandrīz aizķēra arī manējo - tas bija 10cm jautājums), tad «pārvilka» pāri visām Čaka ielas, kura tobrīd bija pustukša, joslām, ietriecās sienā, gandrīz uzbraucot vairākiem gājējiem, kuri brīnumainā kārtā paspēja palekt malā.

Pēc dažām sekundēm uzbrauca atpakaļ uz Čaka ielas un turpināja braukt, taču tālu netika, jo bija nolauzis riteni (jau pēc ietriekšanās sienā), turpat ielas vidū auto pameta, izkāpa, un lēni zvārodamies kopā ar vēl kādu pasažieri gāja atpakaļ virzienā uz centru, it kā nekas sevišķs nebūtu noticis.

Domāju, ka tas bija narkotiku reibums, bet to lai noskaidro policija, ja izdevās viņu noķert. Gods kam gods, policisti atbrauca ļoti operatīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu