Bolderājā par nežēlīgas slepkavības izdarīšanu aiztur vīrieti (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Benimoto, CC BY-SA 2.0

Naktī no sestdienas uz svētdienu policisti saņēma izsaukumu uz kādu Tekstilnieku ielas nama dzīvokli Bolderājā, kurā kopīgas iedzeršanas laikā starp alkohola lietotājiem izcēlās ar greizsirdību saistīts konflikts, liecina Valsts policijas oficiālajā «Facebook» lapā publicētā informācija.

Strīda laikā viesis, 1978.gadā dzimušais vīrietis saņēma vairākus sitienus ar cirvi pa galvu un notikuma vietā mira. Cenšoties atbrīvoties no nogalinātā ciemiņa, uzbrucējs viņu pa trepēm pārvietoja uz pagrabstāvu. Aizdomās turamā pudeles brāļi izsauca policiju.

Policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā un aizturēja iepriekš sodītu 1982.gadā dzimušu vīrieti. Vīrietis savu vainu atzina, un viņam piespriests drošības līdzeklis – apcietinājums.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavību. Likums par šādu noziegumu paredz sodu ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu līdz 15 gadiem un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu