Bolta galvenais konkurents Pauels nepiedalīsies PČ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jamaikas sprinteris Asafa Pauels, kurš šajā sezonā 100 metru sprinta distancē sasniedzis labāko rezultātu pasaulē, nepiedalīsies gaidāmajā pasaules čempionātā vieglatlētikā, atklājis viņa aģents Pols Doils.

28 gadus vecais Pauels IAAF «Dimanta līgas» 12. posmā Londonā esot savainojis cirksni. Tāpat viņš nepiedalījās Jamaikas komandas preses konferencē, bet viņa vietu pie mikrofona ieņēma komandas biedrs Maikls Freiters.

«Es šeit neierados, cerēdams piedalīties 100 metrus sprinta distancē, bet diemžēl Asafa to nevarēs darīt,» atklāja Freiters. «Tomēr es nedomāju, ka viss jau ir līdz galam izlemts.»

Taču jau pēc pāris stundām Freitera teikto aģentūrai AFP apstiprināja Doils, atsaucot sportista dalību no sacensībām.

Freiteram pašam neizdevās kvalificēties 100 metru sprinta sacensībām, taču viņš ir iekļauts Jamaikas 4x100 metru stafetes komandā. Arī Pauels veiksmīga atlabšanas procesa gadījumā var pagūt atkopties līdz stafetes skrējienam.

Pauels tiek uzskatīts par sīvāko konkurentu savam tautietim, pasaules rekordistam, olimpiskajam un pasaules čempionam 100 un 200 metru skrējienos Useinam Boltam. Šajā sezona Pauels 100 metru distanci veica 9,78 sekundēs.

Pagājušajā pasaules čempionātā Berlīnē Pauels 100 metru distancē izcīnīja bronzas medaļu, bet ar Jamaikas komandu tika pie zelta godalgas 4x100 metru stafetē.

Pasaules čempionāts no 27. augusta līdz 4. septembrim risināsies Dienvidkorejas pilsētā Tegu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu