Bolts: es varētu spēlēt «Manchester United»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules rekordists, olimpiskais un pasaules čempions 100 un 200 metru skrējienos jamaikietis Useins Bolts savā autobiogrāfijā atklājis, ka viņam būtu pa spēkam spēlēt pazīstamajā Anglijas premjerlīgas futbola klubā «Manchester United», vēsta portāls «tribalfootball.com».

Savā autobiogrāfijā sportists izteicies, ka vēlētos, lai «Manchester United» galvenais treneris Alekss Fergusons viņu varētu iesaistīt kādā no pārbaudes spēlēm.

Pēc Bolta vārdiem, lai arī daudzi neticētu, ka viņam būtu pa spēkam iekļūt «Manchester United», tomēr neviens nekad nav redzējis, cik labi viņš patiesībā spēlē futbolu.

«Ja Fergusons mani ieraudzītu darbībā, viņš noteikti apsvērtu domu iekļaut mani komandas sastāvā kā tuvāko Raiena Gigsa aizvietotāju,» savā autobiogrāfijā raksta Bolts.

Bolta autobiogrāfija «Useins Bolts 9,58» nosaukta par godu pasaules rekordam 100 metru sprinta distancē, un tā iznāks divās daļās. Pirmā daļā tiks izdota šī gada oktobrī, bet otrā daļa parādīsies 2012. gada Londonas olimpisko spēļu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu