Bolts Londonas OS vēlas izcīnīt četras zelta medaļas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jamaikiešu sprinta superzvaigzne Useins Bolts nākamā gada Londonas olimpiskajās spēlēs vēlas izcīnīt četras zelta godalgas, tādējādi pārspējot paša iespētos trīs zeltus 2008. gadā Pekinā.

Pirms trim gadiem Pekinas olimpiskajās spēlēs Bolts pie zelta godalgām tika 100 un 200 metru distancēs, kā arī 4x100 metru stafetē. 25 gadus vecais Bolts izteicās, ka Londonas olimpiskajās spēlēs viņš varētu skriet arī 4x400 metru stafetes komandā.

«Ja es būšu viņiem vajadzīgs, tad skriešu,» par savu dalību 4x400 metru stafetē izteicās Bolts, kuram pieder pasaules rekordi 100 un 200 metru distancēs.

«Mēs tuvojamies olimpiskajai sezonai, un tas ir kaut kas īpašs,» piebilda Bolts. «Jau pirms mēneša sāku trenēties. Fiziskajā ziņā viss ir labi.»

Kā ziņots, sestdien Bolts tika atzīts par pasaules gada labāko vieglatlētu vīriešu konkurencē. Šo prestižo balvu viņš saņēma trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

Bolts šogad Dienvidkorejas pilsētā Tegu notikušajā pasaules čempionātā kļuva par pasaules čempionu 200 metru skrējienā un 4x100 metru stafetes sacensībās, bet 100 metru finālā par pāragru startu izpelnījās diskvalifikāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu