Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaulē labākais sprinteris Useins Bolts svētdien uzreiz pēc neveiksmes pasaules vieglatlētikas čempionāta 100 metru distancē, kurā viņš veica pāragru startu, nebija gatavs komentēt notikušo.

Pēc pāragrā starta Bolts saņēma diskvalifikāciju, jo pēc jaunajiem noteikumiem sportisti tiek izslēgti jau pēc pirmā pāragrā starta. «Man nav, ko pagaidām teikt. Man ir nepieciešams laiks,» atzina Bolts.

Pēc liktenīgās kļūdas saprašanas Bolts saķēra galvu un pārvilka tai pāri kreklu. Pēc tam sportists nekavējoties atgriezās iesildīšanās trasē un vēlāk pameta arī to.

Par Bolta neveiksmi īpašu paziņojumu izplatīja par Starptautiskā Vieglatlētikas federācija (IAAF), izsakot vilšanos par jamaikieša neveiksmi, bet aizstāvēja savus noteikumus, kas ir vienādi visiem sportistiem.

Tāpat Bolts pagaidām vēl nebija gatavs runāt par titula aizstāvēšanu 200 metru distancē, kas viņam jāuzsāk piektdien. «Kā man ies? Tas ir piektdien, pareizi? Tātad mēs to redzēsim piektdien,» lakonisks bija jamaikietis.

Pēc Bolta diskvalifikācijas 100 metru finālskrējienā uzvarēja cits jamaikietis Johans Bleiks, kurš finišēja pēc 9,92 sekundēm. Otro vietu sacensībās izcīnīja amerikānis Volters Dikss, bet trešais bija 35 gadus vecais 2003. gada pasaules čempions Kims Kolinss no Sentkitsas un Nevisas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu