Bolts vēlas pievienoties «Manchester United»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Pasaules rekordists, olimpiskais un pasaules čempions 100 un 200 metru skrējienos jamaikietis Useins Bolts svētdien atklāja, ka pēc vieglatlēta karjeras beigām vēlētos pamēģināt spēlēt futbolu Anglijas premjerlīgas komandā «Manchester United».

Bolts pastāstīja, ka vēlas pamēģināt spēkus premjerlīgā, bet būtu arī ar mieru spēlēt kādā zemākā futbola līgā, lai tikai pārliecinātos, uz ko viņš ir spējīgs.

«Savas sportista karjeras beigās es vēlētos kļūt par profesionālu futbolistu,» Francijas televīzijas kanālam «Canal+» atklāja sprinteris. «Spēlēt futbolu es vēlos jau ilgāku laiku. Es vēlētos pārliecināties, vai no manis sanāktu labs futbolists.»

Boltam sapnis esot spēlēt «Manchester United» komandas sastāvā «Old Trafford» stadionā.

«Spēlēt kopā ar Veinu Rūniju un viņa komandas biedriem man būtu liels pagodinājums. Kad es viņus pirmo reizi satiku, es biju pagodināts. Mani pārsteidza, ka viņi zināja, kas es esmu. Tas bija brīnišķīgi,» pastāstīja Bolts.

Olimpiskais čempions stāstīja, ka viņš sevi futbolā redz uzbrucēja vai pussarga pozīcijā. «Daudzi saka, ka man jāspēlē kā malējam uzbrucējam. Tas tāpēc, ka esmu ātrs,» atzina Bolts.

Jau vēstīts, ka 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs Bolts uzvarēja 100 un 200 metru distancēs, turklāt abās šajās distancēs sasniedza pasaules rekordus. Tāpat Bolts palīdzēja Jamaikas izlasei izcīnīt zelta medaļu 4x100 metru stafetē.

Kā zināms, 2009. gadā Bolts pasaules čempionātā Berlīnē atkal uzlaboja pasaules rekordus 100 un 200 metru distancēs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu