Bolts: Vēlos, lai mani atceras tāpat kā Pele, Maradonu un Džordanu (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules labākais sprinteris Useins Bolts nesatraucas, ka 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs viņam varētu neizdoties aizstāvēt savus titulus.

Bolts ir seškārtējs olimpiskais čempions, izcīnot pa diviem tituliem 100 un 200 metru sprintos, kā arī 4x100 metru stafetē, kā arī astoņkārtējs pasaules čempions.

«Dzīvē ne vienmēr iegūsti to, ko vēlies,» izteicies jamaikietis, kurš pirms nedēļas nosvinēja savu 27. dzimšanas dienu. «Tas nebūtu lieliskākais brīdis, tomēr es saprastu, jo esmu dominējis jau tik ilgi un visam ir savs laiks.»

«Tātad, ja es aizbraukšu uz Riodežaneiro un neuzvarēšu, man būs jāsaprot, ka kļūstu vecs un nāk lieliskāki sportisti par mani,» stāstīja Bolts, kurš gan atgādināja, ka līdz šim neviens sprinteris šajās distancēs nav triumfējis trijās olimpiskajās spēlēs pēc kārtas, un uzsvēra, ka labprāt to paveiktu.

«Vēlos, lai mani atcerētos starp lieliskākajiem atlētiem - Pele, Djego Maradonu un Maiklu Džordanu,» teica Bolts.

Kā zināms, šomēnes pasaules čempionātā Bolts kārtējo reizi triumfēja trijās savās kroņa distancēs, tomēr viņam neizdevās pietuvoties sev piederošajiem pasaules rekordiem.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu