«Bon Jovi» Fanu reisa vadītājiem pievienojas Andris Kivičs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Bon Jovi» Fanu reisa, kas 17. jūnijā apmeklēs leģendārās rokgrupas koncertu Helsinkos, vadītājiem grupai «Gain Fast» un latgaliešu rokmūziķim Sovvaļnīkam pievienosies Andris Kivičs («Z-Scars»).

Fanu reisā katrā autobusā par muzikālu un informatīvu izklaidi ceļā rūpējas pašmāju mūziķi. Bon Jovi Fanu reisā vienā autobusā vadītāju lomā iejutīsies grupas «Gain Fast» solists Kaspars Zlidnis (iepriekš vadījis «U2» Fanu reisu) un ģitārists Arturas Burke, savukārt otrā autobusā vadītājs – rokmūziķis Sovvaļnīks (iepriekš – «AC/DC» Fanu reisa vadītājs), kas palīgā pieaicinājis grupas «Z-Scars» līderi Andri Kiviču (vadījis «U2» Fanu reisu).

Sovvaļnīks jeb Ingars Gusāns par gaidāmo sadarbību: «Bon Jovi Fanu reiss ir samērā sarežģīts organizācijas ziņā, tā kā ceļu mērojam trīs transporta līdzekļos – autobusos, ātrkuģī un citos autobusos Helsinkos. Bez palīdzības neiztikt. Ar Andri vienojāmies, ka es vairāk rūpēšos par informatīvo bāzi, stāstot par «Bon Jovi» un Fanu reisa programmu, kā arī dalībnieku organizāciju, bet Andris daudz spēlēs un dziedās, aicinot pievienoties arī dalībniekus.» «Es stadionā Helsinkos izbaudīju savā dzīvē grandiozāko koncertu, pērn apmeklējot «U2» performanci kā Fanu reisa vadītājs. Nelaidīšu garām iespēju redzēt vēl vienu iespaidīgu uzstāšanos, un emocijās gribu dalīties ar Fanu reisa dalībniekiem,» komentē Andris Kivičs.

Bon Jovi Fanu reiss no Rīgas dosies ceļā 17. jūnija rītā, lai dalībnieki jau pēcpusdienā nokļūtu Helsinku Olimpiskajā stadionā, kur varēs vērot grupas «Bon Jovi» uzstāšanos pēdējās koncertturnejas «Live 2011» ietvaros, savukārt jau 18. jūnija agrā rītā Fanu reiss atgriezīsies Rīgā. Biļetes var iegādāties Bezrindas.lv un universālveikala Stockmann 4. stāvā Pastāvīgo Klientu nodaļā. Radio SWH līdz 27. maijam notiek akcija ar iespēju laimēt biļetes uz koncertu un Fanu reisu (informācija – «radioswh.lv»).

fans@fanureiss.lv

Informē «draugiem.lv», «Apollo.lv», «Novonews.lv», «Receptes.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu