«Bon Jovi» iesildošā grupa tiks noskaidrota konkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Leģendārās rokgrupas «Bon Jovi» koncerta Helsinkos, kuru apmeklēs Fanu reiss, iesildošā grupa būs zināma dažas dienas pirms koncerta, noslēdzoties konkursam ar iespēju kāpt uz vienas skatuves ar šīm roka ikonām pēdējā koncertturnejā.

Koncerta organizatori izsludinājuši konkursu grupām, kas vēlas pretendēt uz «Bon Jovi» iesildošās grupas statusu koncertā Somijas galvaspilsētā. Labākos pieteikumus izskatīs paši leģendārie mūziķi. Šobrīd pieteikušies jau vairāki simti pretendentu, kurus var vērtēt un balsot par tiem «hitlantis.com».

Koncerts turnejas «Live 2011» ietvaros notiks Helsinku Olimpiskajā stadionā 17. jūnijā. Fanu reiss no Rīgas dosies 17. jūnija rītā, ar autobusiem nokļūstot Tallinā, jūru šķērsojot ātrkuģī un Helsinkos līdz stadionam nokļūstot autobusos. Atpakaļ došanās – uzreiz pēc koncerta, Rīgā ierodoties 18. jūnija agrā rītā. Šādu iespēju nodrošina speciāli Fanu reisam saskaņota ātrkuģa pārvietošanās jūrā naktī. 2010. gada vasarā līdzīgi notika U2 Fanu reiss. «Bon Jovi» koncerta apmeklētājus Fanu reisā pavadīs grupa «Gain Fast», rokmūziķis Sovvaļnīks un Andris Kivičs («Z-Scars»), sniedzot muzikālus priekšnesumus un ieskatu «Bon Jovi» biogrāfijā.

Dalība Bon Jovi Fanu reisā maksā 77 Ls, komplektā ar koncerta biļeti – 130 Ls. Biļetes uz šo un citiem Fanu reisa sezonas «VASARA 2011 kopā ar Tuborg» pasākumiem var iegādāties «Bezrindas.lv» un universālveikalā Stockmann. No 30. maija tās kļūs dārgākas. 

Līdz 27. maijam «Radio SWH» ēterā notiek konkurss ar iespēju laimēt dalību Fanu reisā un «Bon Jovi» koncerta apmeklējumu. 

fans@fanureiss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu