«Bon Jovi» koncertu Helsinkos iesildīs dāņu rokgrupa «The Breakers»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

2011. gada 17. jūnijā Somijas galvaspilsētā Helsinkos notiks leģendārās rokgrupas «Bon Jovi» koncerts pēdējās turnejas «The Circle Tour» ietvaros. Zināma iesildošā grupa – dāņu «The Breakers».

17. jūnija rītā no Rīgas dosies «Bon Jovi Fanu reiss» divu autobusu sastāvā, dalībniekiem ceļā piedāvājot izklaidi un priekšnesumus pašmāju mūziķu Kaspara Zlidņa un Arturas Burke (grupa «Gain Fast»), latgaliešu rokmūziķa Sovvaļnīka un Andra Kiviča (grupa «Z-Scars») pavadībā. Paredzams, ka no Latvijas «Fanu reisā» un individuāli šo koncertu apmeklēs vismaz vairāki simti interesentu.

Amerikāņu muzikālā apvienība «Bon Jovi» ir leģendāra grupa, kas vienas no populārākajām grupām pasaulē statusu ir spējusi saglabāt desmitiem gadu, un arī šobrīd viņu pēdējais albums sasniedzis ļoti labus pārdošanas rezultātus. Somijā grupa viesosies savas jaunākās un, kā informē pati grupa, pēdējās koncertturnejas «The Circle Tour» ietvaros, un tas būs Latvijai pagaidām tuvākais koncerts. Latvija šajā koncertturnejā, tāpat kā iepriekšējās, nav ietverta.

«Bon Jovi» koncertā Somijā viesi būs dāņu grupa «The Breakers», kuru singls «Dance the Go-Go» ASV dēvēts pat par labāko dziesmu pasaulē (coolest song in the world – no angļu val.). Grupa ir pieprasīta festivālos, savukārt 2011. gada vasaru pavadīs, viesojoties «Bon Jovi» koncertos Eiropā. Par saviem iedvesmotājiem «The Breakers» dēvē «The Rolling Stones» un «The Faces». Zināms, ka uz vienas skatuves ar Bon Jovi Helsinkos kāps arī kāda cita grupa, kas uzvarēs atlases konkursā (informācija – «hitlantis.com»).

Vēl ir pieejamas vietas «Bon Jovi» Fanu reisā – tās (arī komplektā ar koncerta biļetēm) var iegādāties «Bezrindas.lv» un universālveikalā «Stockamnn». Cena – 81 Ls, komplekts – 135 Ls.

fans@fanureiss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu