Brāļiem Dukuriem dubultuzvara Vinterbergā (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa ceturtajā posmā skeletonā šodien Vinterbergas trasē Vācija triumfēja Martins Dukurs, bet otrajā vietā ierindojās Tomass Dukurs

Pirmo braucienu Martins veica 57,26 sekundēs, kas ir jauns trases rekords, bet viņa vecākais brālis Tomass atpalika par 0,77 sekundēm. Pēc otrā brauciena Tomass pakāpās no trešās uz otro vietu divu braucienu summā, no Martina atpaliekot par 1,19 sekundēm.

Krievs Aleksandrs Tretjakovs neskatoties uz pārliecinoši labāko starta laiku abos braucienos (4,77 un 4,75 sekundes), ierindojās trešajā vietā, Martinam zaudējot 1,53 sekundes.

Amerikānis Metjū Antuāns, kurš pēc pirmā brauciena bija otrais, divu braucienu summā ieguva ceturto vietu, no uzvarētāja atpaliekot par 1,58 sekundēm.

Tikmēr labākais no mājiniekiem, Franks Rommels ieņēma tikai septīto vietu, no uzvarētāja atpaliekot par 1,81 sekundi.

Pasaules kausa kopvērtējuma līderpozīcijā ar 845 punktiem šobrīd ir Tretjakovs, kurš tagad apsteidz M. Dukuru tikai par 25 punktiem, bet Antuāna kontā ir 785 punkti, kuram uz ciešām pēdām tagad seko T. Dukurs - 778 punkti.

Pasaules kausa piektais posms nākamās nedēļas nogalē risināsies Sanktmoricas trasē Šveicē.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu