Braukšanas apstākļi Rīgā ir apmierinoši, tomēr šoferiem jābūt uzmanīgiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušajā naktī Rīgā veikta ielu, tiltu un satiksmes pārvadu preventīva apstrāde ar pretslīdes materiāliem. Transporta plūsma Rīgas ielās ir raita, un sabiedriskais transports kursē, iekļaujoties kopējā satiksmes plūsmā, informē Rīgas domes Satiksmes departaments.

Kopumā naktī ielās, uz tiltiem un satiksmes pārvadiem strādāja 33 tehnikas vienības. Uz tiltiem tika norīkotas astoņas tehnikas vienības, centrā – divas, Vidzemes priekšpilsētā – četras, Zemgales priekšpilsētā – sešas, Latgales priekšpilsētā – sešas, Ziemeļu priekšpilsētā – trīs un Kurzemes priekšpilsētā – divas tehnikas. Patlaban ielās darbojas četras traktorbirstes un trīs ielu kaisītāji.

Autovadītāji aicināti būt īpaši piesardzīgi, ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu