Braukšanas apstākļi uz ceļiem ir apmierinoši (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Latvijas Valsts ceļi» informē, ka pirmdienas rītā braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem kopumā ir apmierinoši, brauktuves ir mitras. Miglas un lietus laikā ir apgrūtināta redzamība, informē «Latvijas Valsts ceļi» pārstāve Inese Fecere.

Pirmdienas rītā vietām Vidzemē un Latgalē līst. Visā Latvijā dažviet vērojama migla ar redzamību līdz 100 – 500 metriem. Gaisa temperatūra ir no 0 līdz +7 grādiem.

Paaugstinātais mitrums un zemā gaisa temperatūra naktīs un no rītiem veicina melnā ledus veidošanos uz brauktuvēm. Šādos apstākļos paaugstināta apledošanas riska vietas ir tilti, pārvadi un ceļu posmi ūdenstilpju un meža tuvumā.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties lika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu