Breda Pita māte publicē pret Baraku Obamu vērstu vēstuli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktiera Breda Pita māte Misūri štata avīzē publicētā vēstulē aicina prezidenta vēlēšanās nebalsot par dēla atbalstīto Baraku Obamu.

Avīzē «The Springfield News-Leader» publicētajā vēstulē Džeina Pita aicina novembrī paredzētajās ASV prezidenta vēlēšanās balsot par republikāņu kandidātu Mitu Romniju, kuru raksturo kā «ģimenes cilvēku ar augstu morāli», savukārt Obamu dēvē par «liberāli, kurš atbalsta nedzimušu bērnu nogalināšanu un viendzimuma laulības».

«Katrs kristietis, kurš nenobalsos vai biļetenā ierakstīs vārdu, kas nav Romnija, patiesībā nobalsos par Romnija pretinieku Baraku Huseinu Obamu - cilvēku, kurš nenoturēja publisku ceremoniju nacionālajā lūgšanu dienā,» raksta Pita.

Tikai pirms dažiem mēnešiem viņas dēls intervijā žurnālam «The Hollywood Reporter» publiski pauda atbalstu Obamam.

Pits ir geju tiesību aizstāvis. Viņš agrāk devis mājienus, ka neprecēsies ar aktrisi Andželīnu Džoliju, kamēr to nevarēs izdarīt visi amerikāņi, arī homoseksuālie.

«The Springfield News-Leader» redakcija apstiprināja, ka vēstuli patiešām rakstījusi aktiera māte. »«The News-Leader» apstiprina, ka vēstules autore ir aktiera Breda Pita un vietējā uzņēmēja Daga Pita māte,» norādīja redakcija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu