Brīdina, ko nedarīt, lai neiespēlētu trumpjus Krievijas propagandai (479)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Bijušais Latvijas Valsts prezidents un pašreizējais Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītājs Valdis Zatlers aicina visus, kas plāno piedalīties 16.marta pasākumā pie Brīvības pieminekļa, nekādā gadījumā neizmantot Ukrainas valsts karogus.

Zatlers sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» norādīja, ka provokatoriem, kas dosies traucēt 16.marta pasākumu pie Brīvības pieminekļa, šis pasākums interesē tikai tāpēc, lai varētu to izmantot melīgai propagandai par Latviju.

«Šajā dienā, šajā gājienā lūdzu neizmantot Ukrainas karogus,» teica Zatlers, uzsverot, ka šāda rīcība var iespēlēt trumpjus Krievijas propagandai.

Zatlers norāda – ja šajā gājienā tiks izmantoti Ukrainas karogi, to izmantos, lai sasaistītu Ukrainā notiekošo ar nacisma atdzimšanu. «Ja grib paust atbalstu Ukrainai, tad jārīko pasākums citā dienā. Mums grūti skaidrot vēsturi, bet - ja piejauksim klāt Ukrainu, skaidrot būs vēl grūtāk.»

Komentāri (479)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu