Brīdina par paaugstinātas intensitātes militāro transporta līdzekļu kustību (39)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sakarā ar Igaunijas Aizsardzības spēku vienību mācībām Ādažu poligonā šodien notiks militāro transporta līdzekļu kustība pa Tallinas šoseju, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Lai veiktu mācību uzdevumu izpildi, šovakar vairākas militāro transporta līdzekļu kolonnas virzīsies no Ainažu robežkontroles punkta līdz Ādažu poligonam pa Tallinas šoseju. Lai mazinātu militāro kolonnu pārvietošanās radītos apgrūtinājumus pārējiem autovadītājiem, katra kolonna tiks apstādināta autoceļa 42.kilometrā, ar mērķi atjaunot ikdienas satiksmes plūsmu.

Savukārt pēc mācību uzdevuma izpildes 28.aprīlī agri no rīta vairākas kolonnas dosies atpakaļ.

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) atvainojas par sagādātajām neērtībām, lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kā arī ievērot ceļu satiksmes noteikumus un Militārās policijas satiksmes regulētāju norādījumus.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu