Brigmanis: kamēr Dombrovskis turēsies pie Zatlera svārku stērbeles, risinājuma nebūs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

«Jaunveidojamās valdības koalīcijas sastāvā Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) nebūs, ar šādiem paziņojumiem nevajadzētu mānīt sabiedrību,» intervijā laikrakstam «Diena» uzsver ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

«Vismaz pirmajā posmā mēs tur nebūsim. Domāju, ka nevajag koalīcijas veidotājiem mānīt daļu sabiedrības, dodot signālus, ka ZZS kaut kādā veidā varētu tikt piesaistīta valdībai. Ir skaidri un gaiši jāpasaka, ka ir tāda nostāja – pret Lembergu. Es nezinu, ar ko Lembergs viņus visus tā ir nobiedējis, bet tāda nostāja ir,» saka Brigmanis.

Viņš norāda, ka bez tam eksistē arī «Zatlera faktors».

«Cik mēs ar viņu Saeimā tiekamies un runājamies, mums nav nekādu problēmu ar viņu komunicēt. Savukārt Zatleram pret Lembergu ir kaut kāds iekšējs aizvainojums. Kamēr Zatlera un Lemberga attiecības netiks kaut kādā veidā atrisinātas, no Zatlera puses būs šis nepārprotamais pret. Savukārt, kamēr Dombrovskis turēsies pie Zatlera svārku stērbeles, nekāda citāda risinājuma attiecībās ar ZZS nebūs. Būsim reālisti – 56 balsis viņiem,» atgādina Brigmanis.

Jautāts par jaunās valdības galvenajiem uzdevumiem, Brigmanis atbild: «Nākamās valdības galvenie uzdevumi? Nesmīdiniet mani! Katra diena, ko viņi kopā nostrādās, tā jau būs liela viņu uzvara.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu