Brīvdienās bērniem būs iespēja skatīties bezmaksas muzikālā leļļu teātra izrādes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē, 15. un 16. martā, no plkst. 12:00 līdz 17:00, tirdzniecības centrā Domina Shopping bezmaksas talantu attīstības programmas Kidding ietvaros norisināsies Teātra festivāls. Tā laikā bērniem būs iespēja vērot Rīgas Jauniešu Leļļu teātra «I-ā» izrādes «Pasaka par pelēko vilku un cāli» un «Aikāsāp un viņa draugi», kā arī pašiem pagatavot īstas roku lelles radošajā meistardarbnīcā.

Tāpat pasākuma laikā apmeklētājus priecēs Bērnu un jauniešu centra «Daugmale» iestudētie priekšnesumi, kā arī ikvienam būs iespēja piedalīties improvizācijas izrādes veidošanā un Lego Duplo konstruktoru meistardarbnīcā. Tāpat ikviens dalībnieks tiks aicināts izmēģināt spēkus konstruktoru turnīrā, kā arī pašiem mazākiem apmeklētājiem būs iespēja apgleznojot sejas.

«Brīvdienās, vērojot leļļu teātra izrādes, t/c Domina Shopping, bērniem būs iespēja izdzīvot pilnu emociju gammu – smieklus, prieku, satraukumu, kā arī dusmas. Tādējādi caur izrādes varoņu piedzīvojumiem tiek ne tikai bagātināta jauniešu iztēle, bet arī apgūti vispārēji dzīves un sabiedrības pamatprincipi. Turklāt dažādas uzvedības formas tiek aizgūtas arī vienam no otra, ja sāk smieties viens – pēc brīža smejas visa zāle. Tādejādi bērni iegūst zināšanas par to kā otrs cilvēks reaģē uz noteiktām darbībām un situācijām,» izrādi aicina vērot Ainārs Jocis, Rīgas Jauniešu Leļļu teātra «I-ā» direktors.

Talantu attīstības programmu Kidding tirdzniecības centrs Domina Shopping īsteno jau piekto gadu pēc kārtas. Tā mērķis ir nodrošināt bērniem un jauniešiem iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, apgūt jaunas prasmes un motivēt tos nākotnes sasniegumiem. Kidding programmas ietvaros katra mēneša trešajā nedēļas nogalē t/c Domina Shopping tiek organizēti dažādai tematikai veltīti bezmaksas pasākumi, nodrošinot iespēju ne tikai iedvesmoties no profesionāļu priekšnesumiem, bet arī saņemt vērtīgus padomus no nozares ekspertiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu