Brīvdienās nepastāvīgs laiks; nākamnedēļ gaidāms sniegputenis (11)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cnycompguy, CC BY-NC-ND 2.0

Brīvdienās un nākamnedēļ Latvijā saglabāsies nepastāvīgs laiks, svētdien atkal pastiprināsies vējš, un ziema pagaidām nenostiprinās savas pozīcijas, liecina «Global Forecast System» prognoze.

Sestdiena paies pārsvarā bez nokrišņiem, būs daudz mākoņu un maz saules, pūtīs lēns vējš no dienvidu puses. Gaisa temperatūra naktī un no rīta +2..-3 grādi, dažviet valsts austrumu daļā, kur mazāk mākoņu, gaidāms sals līdz -6 grādiem; dienā gaiss iesils līdz -1..+4 grādiem.

Svētdien dažbrīd gaidāmi nokrišņi, dienā rietumu, dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 10-15 metru sekundē, stiprāks vējš pūtīs piekrastē, kur svētdienas vakarā iespējamas ziemeļrietumu vēja brāzmas līdz 20-25 metriem sekundē, un spēcīgs vējš saglabāsies arī naktī uz pirmdienu. Gaisa temperatūra svētdien paaugstināsies līdz +2..+7 grādiem.

Saskaņā ar pašreizējo prognozi pirmdiena būs visai saulaina, turpmākajās dienās gaidāms mākoņains laiks un neliels lietus, jo gaisa temperatūra pārsvarā būs pozitīva.

Nākamās nedēļas nogalē ieplūdīs vēsāks gaiss un tad tiek prognozēts sniegputenis, dažas dienas vēlāk - atkusnis.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu