Brīvdienās notverti maluzvejnieki (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fr1zz, CC BY-NC-SA 2.0

26.oktobra naktī Valsts policijas Prevencijas pārvaldes darbinieki sadarbībā ar Valsts vides dienesta inspektoriem netālu no Rīgas HES aizturēja trīs vīriešus, kas nodarbojās ar nelegālu zveju, ziņo Valsts policija.

Neilgi pēc pusnakts policija saņēmusi informāciju par iespējamu nelegālu zveju Daugavā netālu no Rīgas HES. Dodoties uz pārkāpuma vietu un uzsākot tās apskati, pēc kāda laika policijas un Valsts vides dienesta darbinieki pamanīja, ka ūdenī laivā atrodas vīrietis, kurš no ūdens velk ārā tīklu. Pēc tam vīrietis ar laivu devās uz krastu, kur tīklu kopā ar nozvejotajām zivīm nodeva citai personai.

Zvejas rīku un zivju nodošanas brīdī to saņēmējs, 1974.gadā dzimis vīrietis, un vēl viena persona, notiekošo novērojušais 1969. gadā dzimis vīrietis, tika aizturēti. Pēc brīža policijas darbiniekiem izdevās aizturēt arī laivā esošo 1980. gadā dzimušo vīrieti, kurš bija uzsācis otra zvejas tīkla izvilkšanu.

Vīrieši Daugavā bija izvietojuši divus 50 metru garus tīklus. Pie vīriešiem konstatētas divas lašveidīgās zivis. Nodarītie zaudējumi lēšami aptuveni 600 latu apmērā. Par administratīvo pārkāpumu vīriešiem draud naudas sods no 200 līdz 500 latiem ar iespējamu aprīkojuma konfiskāciju un zvejas tiesību atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu