Brodērs: Gribu turpināt spēlēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņūdžersijas «Devils» vārtsargs Martins Brodērs sacījis, ka joprojām vēlas spēlēt hokeju un patlaban nedomā par karjeras beigšanu, raksta «Championat.com».

«Apollo» jau ziņoja, ka aizvadītajā naktī par Stenlija kausa ieguvējiem pirmoreiz vēsturē kļuva Losandželosas «Kings» komandas hokejisti. Finālsērijas sestajā spēlē aizvadītajā naktī «Kings» savā laukumā pārliecinoši ar 6:1 pārspēja Ņūdžersijas «Devils», sērijā triumfējot ar 4-2.

«Nekad nevar zināt, kā viss izvērtīsies. Iespējams, var izklausīties jocīgi, taču es joprojām vēlos spēlēt,» pēc mača atzina 40 gadus vecais Brodērs, kurš visu savu karjeru aizvadījis vienā NHL klubā, pārstāvot «Devils».

«Domāju, ka gribu turpināt spēlēt. Aprunāšos ar savu mazo meitu Anabellu, uzzināšu viņas domas. Vēlos būt drošs, ka viņa grib mani redzēt laukumā. Kas attiecas par «velniem», tad tas ir viss, kas man ir, kam es ticu un kur es vēlos būt. Ņūdžersija - tā ir visa mana dzīve, taču es nevaru paredzēt visus apstākļus. Situācija ir Lū Lamorello rokās, man grūti kaut ko komentēt,» par palikšanu komandā pastāstīja kanādietis, kurš no 1. jūlija kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu