«Bruins» rezultatīvākais hokejists Maršāns guvis smadzeņu satricinājumu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētās NHL komandas Bostonas «Bruins» rezultatīvākais spēlētājs Breds Maršāns guvis smadzeņu satricinājumu, vēsta vietējie masu mediji.

Smadzeņu satricinājumā uzbrucējs iedzīvojās trešdien, kad mačā pret Ņūdžersijas «Devils» komandu pret viņu rupju spēka paņēmienu izpildīja krievs Antons Volčenkovs, kurš par to vēlāk saņēma četru spēļu diskvalifikāciju.

Pagaidām nav zināms, kad Maršāns varēs atgriezties laukumā. Smadzeņu satricinājums viņam novērtēts ar vidēju smaguma pakāpi, tāpēc ilgstoša uzbrucēja prombūtne netiek prognozēta.

Šosezon Maršāns «Bruins» rindās izcēlies ar 16 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm, kas viņu padara par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Pēc Maršāna traumas ceturtdien laukumā atgriezās Daugaviņš, kurš bija izlaidis iepriekšējās divas spēles. Ar latvieti sastāvā «Bruins» ar 1:2 savā laukumā atzina Ņujorkas «Islanders» pārākumu.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Bruins» ar 40 spēlēs izcīnītiem 56 punktiem ir ceturtajā vietā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu