«Bruins» treneris Žuljēns: Jāgrs nenāk glābt mūs, viņš nāk palīdzēt (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc čehu hokejista Jaromira Jāgra pievienošanās Nacionālās hokeja līgas klubam Bostonas «Bruins», gandarījumu par notikušo darījumu neslēpa vairāki šīs organizācijas pārstāvji.

«Apollo» jau ziņoja, ka otrdien 41 gadu vecais uzbrucējs no Dalasas «Stars» pārcēlās uz «Bruins» komandu, kurā spēlē arī latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš.

Tā, piemēram, «Bruins» čehu centra uzbrucējs Dāvids Krejči sacīja: «Esmu ļoti sajūsmināts. Jāgrs ir ar lielu vārdu, īpaši savā dzimtenē. Nekad nebiju domājis, ka man būs iespēja spēlēt ar viņu kopā vienā komandā ārpus nacionālās izlases. Tas ir lieliski un gaidu ar nepacietību šo mirkli,» «Nesn.com» citā hokejistu.

«Viņš vēlas uzvarēt, viņš joprojām spēlē spēcīgu spēka spēli. Viņš ir komandas līderis punktu gūšanā un, skatoties, kā viņš spēlē, redzi to, kas tev būtu jāredz. Esmu pārlieicnāts, ka Jāgrs pieņems jebkuru lomu komandā, kura viņam tiks uzticēta un viņš zina, ka nokļūs spēcīgā sabiedrībā, un viņš mums palīdzēs,» sacīja «Bruins» ģenerālmenedžeris Pīters Čjarelli.

Tikmēr komandas galvenais treneris Klods Žuljēns uzskata, ka Jāgrs neiet komandu glābt, bet gan palīdzēt tai.

«Nav šaubu, ka viņš nāk mums palīdzēt un tieši šis ir atslēgas vārds. Jāgrs nāk palīdzēt, nevis Jāgrs nāk glābt mūs un tas ir cilvēkiem jāsaprot,» uzsvēra galvenais treneris.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu